*** Водещите вечерни новини на 27 април ***   Ако някой се

...
*** Водещите вечерни новини на 27 април ***
 
Ако някой се
Коментари Харесай

Водещите новини! Русия плаши с нещо, което „опонентите ѝ все още нямат“. Путин не планира да обсъжда с България спирането на газа

*** Водещите вечерни вести на 27 април ***

 

„ Ако някой се намеси в обстановката в Украйна извън, отговорът ще бъде мълниеносен. В случай на опасност Русия ще употребява в отговор средства, които съперниците ѝ към момента нямат “, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от ТАСС и РИА.

Сигурно ще употребява русофилските тролове, които се отглеждат в България – ще ги накара да пишат гадни коментари… 

… средство, което съперниците ѝ към момента нямат

***

Но няма да разисква с България. Има си хас! 

„ Плащането от Полша и България по договорите за природен газ в „ вярната форма “ ще бъде основа за обновяване на доставките на синьо гориво за двете страни “. Това разясни пред публицисти избягалата от вентрилоквиста си кукла и представител на Кремъл – Дмитрий Песков. 

Забележете назидателното: „ вярната форма “. Нищо, с изключение на цялостно послушание от задунайската губерния не задоволява кремълските джуджета. 

***

Още едни (Партия „ Политическо Движение Социалдемократи “) лъснаха с про-кремълска позиция, скрита зад опорката: „ Внасянето на оръжия няма да приключи спора, а доста евентуално е да го разрасне “.

Срамно е, че са толкоз доста, само че пък не е изненадващо. 

***

Никнат като гъби…

Скоро про-кремълските партии ще са повече от личния си електорат. Състезават се, бутат се, пречат си. Това е добре. Лошото е, че изобщо имат електорат. 

***

Дори и откакто стана ясно, че кремълските джуджета ни третират като трето качество полу-хора, отново има хвърлящи се а амбразурата за шепа рубли.

***

Позицията на Радев е позорна. 

Позорна! Позорна! Позорна!

***

Скоро ватенките ще си ядат газа

***

Френската телевизия Бе Еф Ем напомня, че от 28 февруари насам минимум четирима олигарси са били открити мъртви. Всичко приказва, че става дума за самоубийства. Но най-смущаващото е, че трима от олигарсите са умъртвили и съпругите си и децата си, преди да посегнат на живота си.

***

НАТО сигнализира тази сряда, че Русия може " да извърши набези под непознат байрак " по отношение на гърмежите в Приднестровския район в Молдова, които слагат сигурността на страната под риск на фона на спора в Украйна.

***

А кремълските джуджета си мислеха, че ще разединят Европа и ще я изплашат. Освен за путинските тролове, за всички други е явно, че И В ТОВА дребният деспот се издъни и реализира тъкмо противоположното.

***

Жокер: не се случи!

Но трите милиарда ни отлетяха. 

„ Борисов, с цел да услужи на Путин, построява на българска територия продължение на Турски поток в рекордно къси периоди - под 12 месеца, като след съветска рецензия постоянно от хеликоптер се регистрира на Путин за осъществяването. Цена - 3 милиарда лева, платена напълно от българските данъкоплатци “.

***

Предвид обстоятелството, че търсените лица се намират в Русия, Държавният департамент на Съединени американски щати не си прави илюзии, че ще могат да бъдат екстрадирани. По тази причина от Вашингтон са оповестили премия от 10 млн. $ за информация, която би могла да спомогне за тяхното залавяне.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР